Cykel anmeldelse af Trek 1200 SL

Racer cykel

Racer cykel af høj kvalitet

Denne model er virkelig stabil og pålidelig. Den er blevet slæbt igennem alt slags vejr og gøres nemt rent efterfølgende. Den kræver minimal vedligeholdelse og er nem at justere i forhold til højde og gear. 

Cyklen er en model fra 2006, en lidt gammel sag. Dette mærkes dog slet ikke når cyklen først er i brug, den køre stadigvæk som en drøm på trods af den har nogle år på bagen. Selve lakken og udseendet holdes stadig rigtig flot og det kan ikke ses at cyklen er de små 14 år gammel. Denne cykel er virkelig stabil og pålidelig. Jeg har testet og slæbt denne cykel igennem snevejr, regnvejr og en masse blæst. Efter en tur i “dårligt” vejr er cyklen hurtig at gøre ren efterfølgende. Der findes en guide til hurtig at gøre cyklen ren, tryk blot her.

I de år hvor jeg har haft cyklen har den krævet minimal vedligeholdelse og den har egenlig altid fungeret, der har ikke rigtig været problemer med dem. Der har selvfølgelig være små udskifter undervejs af dele på cyklen, men det er noget man må påregne på en cykel som bliver brugt hver dag. 

Specs på cykel

Ramme: Alpha SL Aluminium

Racer cykel hjul: Shimano Tiagra 

Racer cykel dæk: Bontrager select

Bagskifter: Shimano 105

Forskifter: Shimano Sora

Specs for denne cykel er rigtige gode til et start, hvis man er begynder og benytter den på hobby niveau. Personlig bruger jeg denne cykel som min pendler cykel. Daglig bruges den til at pendle 20km frem og tilbage fra skole, hvilket denne cykel klarer til punkt og prikke. Den lette vægt på cyklen gør, at den er nem at håndtere og fragte op og ned i ad trapper når den skal aflåses et sikkert sted. 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Trek 1200 SL
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Trek 1200 SL
Price
DKK 10000
Product Availability
Available in Stock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *